Nyamatusi Camp

Nyamatusi ligt in een van de wildste en meest afgelegen delen van Afrika, aan de oevers van een van de oudste rivieren ter wereld: de Zambezi Rivier. Hier gaat u op safari tegen een achtergrond van een waterrijk landschap waar epische ontmoetingen wachten met de vele dieren die dit landschap bewonen. 
 
Het kamp bestaat uit zes luxe tentensuites met ononderbroken uitzicht op de rivier en de heuvels in Zambia aan de overkant. Elke tent is smaakvol gedecoreerd en beschikt over airconditioning, een binnen en buiten douche én een eigen zwembadje op uw veranda. Vanuit uw tent of aan de bar of in het zwembad in het centrale deel van het kamp vergaapt u uwzelf aan de ongelooflijke schoonheid van Mana Pools en de geluiden van de bush.  
 
Nyamatusi betekent ‘wild game’ en u brengde dagen dan ook door in de voetsporen van oude ontdekkingsreizigers en de sporen van olifanten op zoek naar al dit wild. Aanschouw het spectakel dat zich voor u ontvouwt tijdens jeepsafari’s en kanotochten. Probeer ook eens te vissen of een zogenaamde vogelsafari, u zult versteld staan hoe bijzonder het is om deze activiteiten in Mana Pools te doen. 

Reizen Activiteiten
 • Zimbabwe is een ongerepte safaribestemming met veel wildleven en afwisselende landschappen. Ervaar dit land tijdens deze 11-daagse reis waarin de activiteiten al net zo gevarieerd zijn als het land. Van gamedrive in het Hwange National Park, kano- of...
  Nu vanaf € 7.345 p.p.
 • In een rustig tempo peddelt u over de rivier, terwijl de mooie omgeving van de Zambezi rivier aan u voorbijtrekt. Aan de waterrand ziet u vele krokodillen, nijlpaarden en vogels en aan de oevers komen leeuwen, buffels, olifanten en wilde honden bijeen...
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada