Nihi Sumba

's Werelds beste hotel is niet in London of New York maar op een klein eiland in Indonesië Sumba. De voormalige surf lodge is meer dan afgelegen en zorgt ervoor dat u volledig tot uzelf kunt komen. In 2012 kocht self-made fashion billionaire Chris Burch samen met hotelier James McBride de lodge en veranderde het tot een unieke plek. Het gaat om meer dan de puntjes op de i zetten in Nihi. Het is een persoonlijke reis, onverwachte ontdekkingen en de curiositeit naar het onbekende.

De reis naar Sumba en Nihi is, zoals u zult begrijpen, niet gemakkelijk maar wanneer u daar aankomt treft u alle denkbare luxe en meer. Het gevoel is meer luxe safari lodge dan strand resort en bij Nihi gaat het allemaal om u. De 28 decadente pool villa's bieden uitzicht op het 2,5 kilometer lange, onaangetaste strand en een privé zwembad. Uw eigen Sumbanese butler zal ervoor zorgen dat u 100% kunt en zult genieten.

Luxe met een geweten. De ziel van Nihiw is de verbintenis met de lokale gemeenschap. Direct na de opening is de Sumba Foundation opgericht, welke zorgt voor de gezondheid, schoon water, education en werkgelegenheid van de Sumbanese bevolking. Ook u kunt tijdens uw verblijf in Nihi vrijwillig meehelpen in een van de klinieken en/of scholen of een bezoek brengen aan een van de lokale dorpen. Geen toeristische manifestatie maar een authentieke, ontmoeting met de Sumbanese bevolking. Een bijdrage levert u altijd want alle verdiensten van Nihi gaan direct naar de Sumba Foundation.

 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica