Ngorongoro Sanctuary Crater Camp

Het Ngorongoro Crater Camp is gelegen in de Ngorongoro Conservation Area op korte afstand van de ingang van de beroemde Ngorongoro krater. U verblijft in een canvas safarisuite voorzien van een ensuite badkamer en een kleine zithoek voor de accommodatie. Het interieur is in eenvoudige safaristijl. 's Avonds geniet u van een diner die u ook kunt nuttigen in privacy op een speciale plek rond het kamp. Vanuit het kamp maakt u safari's door de krater, het park en eventueel Lake Manyara National Park. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het nabij gelegen Maasaidorp.

Reizen Activiteiten
 • Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten...
  Nu vanaf € 6.345 p.p.
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika