Ngorongoro Oldeani Mountain Lodge

Daar deze beeldige koloniale lodge op een heuvel ligt biedt het spectaculaire uitzichten op de omgeving, van de Oldeani berg tot de rand van de Ngorongoro krater en zelfs Lake Manyara. In de lounge met grote, comfortabele stoelen of aan de rand van het zwembad kunt u heerlijk relaxen en de wijde omgeving bekijken. Er is altijd wat te zien, de lodge ligt temidden van ongerepte groene tuinen met meer dan 130 soorten vogels. De lodge is de perfecte uitvalsbasis voor uw bezoeken aan de Ngorongoro krater, Lake Manyara en de Ngorongoro hooglanden. Na een relaxte dag of een drukke dag vol nieuwe ervaringen neemt u een heerlijk aperitief bij de bar of onder de blinkende sterrenhemel bij het vuur alvorens het diner geserveerd wordt in de grootse en elegante dinerkamer. De lokale chefs stellen de meest fantastische diners samen, zowel internationaal als traditionele gerechten. Uw suite biedt u een heerlijke plek om u terug te trekken. De glazen deuren kunt u openzetten en vanuit de comfortabele zetels binnen of op uw ruime terras genieten van het adembenemende uitzicht.

Activiteiten
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika