Ndutu Safari Lodge

Ndutu Safari Lodge ligt op de grens met Serengeti National Park in de Ngorongoro Conservation Area. De lodge ligt in de schaduw van grote acacia's en biedt uitzicht op Ndutu Lake. Vanuit de lodge bereikt u eenvoudig moerassen, het meer, bossen en de uitgestrekte grasvlaktes van de Serengeti. De diversiteit aan habitats zorgt voor een variatie aan wild. U verblijft op een rustgevende locatie in een rustieke, natuurstenen cottage voorzien van een ensuite badkamer. Na een dag in de natuur geniet u bij terugkomst van een uitgebreid viergangendiner of een goed gesprek rond het kampvuur. Vanuit de lodge kunt u eventueel een bezoek brengen aan de prehistorische vindplaats Oldupai Gorge en het graf van Hugo van Lawick, beroemde Nederlandse natuurfilmmaker.

Reizen Activiteiten
 • Een heerlijke combinatie: veelzijdige safari’s en ontspanning op paradijselijke stranden. U reist door wildrijke natuurparken in het noorden van Tanzania en blaast vervolgens op Zanzibar uit van uw avonturen.
  Nu vanaf € 5.625 p.p.
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika