Napo Wildlife Center

Het Napo Wildlife Center ligt als enige lodge ten zuiden van de Napo rivier aan de rand van een uniek reservaat, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Yasuní. Er komen hier maar liefst 568 soorten vogels voor! Zowel het reservaat als het hotel worden beheerd door de Kichwa-gemeenschap van Añangu, waarmee Napo Wildlife Center zich duidelijk onderscheidt van andere lodges. Met twintig huisjes, cabañas genaamd, is dit een kleinschalige accommodatie waar service voorop staat. In de dinerruimte bevindt zich een kleine bibliotheek en een bar waar u een drankje kunt drinken. Het bijzondere aan deze bar is dat u vanuit hier een toren op kunt klimmen om over het regenwoud heen te kunnen kijken. De kamers zijn ruim en beschikken over een kingsize bed en een eenpersoonsbed. Ook heeft u hier een eigen badkamer, waar u warm kunt douchen na een lange dag in de jungle. Vanuit de hangmat op uw veranda heeft u prachtig uitzicht over het meer. De plafondventilator zorgt voor wat verkoeling op uw kamer en de ramen zijn bedekt met horren om insecten te weren.

Reizen Activiteiten
 • Liefhebbers van mooie natuur kunnen hun hart ophalen tijdens deze 15-daagse reis. U verkent het prachtige Amazonegebied en bezoekt de wonderschone Galápagos eilanden. Een absolute aanrader.
  Nu vanaf € 7.275 p.p.
 • Ontdek het prachtige natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, een mysterieus nevelwoud en de ondoordringbare Amazonejungle.
  Nu vanaf € 8.795 p.p.
 • Een bezoek aan een van de ‘clay licks’, waar vele papegaaien en andere vogels samenkomen, is hier een must. De vele dieren zorgen hier voor een kleurrijk en luidruchtig spektakel. Vooral in de vroege ochtend zijn deze vogels actief. Ook heeft u kans er...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Mexico, Cuba, Brazilië, Argentinië, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Galapagoseilanden, Spitsbergen en cruises