Namiri Plains

Namiri Plains heeft een prachtige ligging te midden van graslanden in Oost-Serengeti, wat jarenlang afgesloten is geweest voor bezoekers om de populaties wild te laten groeien. Inmiddels zijn cheeta's en leeuwen weer vaste bewoners van dit gebied, wat van november tot juni tevens het decor is van de grote migratie van de wildebeesten. Dankzij de desolate ligging van Namiri Plains kunt u ongestoord genieten van de uitgestrektheid en het wild, er zijn immers geen andere kampen in de wijde omtrek. In de schaduw van acaciabomen staan volledig uitgeruste tentsuites die allen een vrij uitzicht over de vlaktes bieden. In de gemeenschappelijke tent worden elke dag verse bereide maaltijden geserveerd, het diner onder de Afrikaanse sterrenhemel. Tevens zijn er dagelijks gamedrives en wandelsafari's inbegrepen, waarbij u onder begeleiding van ervaren gidsen op zoek gaat naar de grote katten en ander wild. Echter hoeft u het kamp niet eens te verlaten, vanuit de elegante loungebanken op de veranda heeft u kans de wilde dieren te zien rondzwerven over de vlaktes.

Reizen Activiteiten
 • Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede...
  Nu vanaf € 9.695 p.p.
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika