Naïa Resort and Spa

Het Naia Resort & Spa combineert de warme gastvrijheid van Belize met luxe op blote voeten op het Placencia-schiereiland. Het resort ligt aan het Placencia strand en beschikt over prachtig ingerichte Beach Houses en villa's. De accommodaties zijn ingericht in een casual, residentiële stijl. In de drie restaurants kunt u genieten van de authentieke smaak van Belize met seizoensgebonden menu's en drankjes. In het hart van het resort ligt Naia Spa, dat naast behandelkamers ook beschikt over een fitnesscentrum en een yoga- en bewegingsstudio met uitzicht op de rustige lagune. In het zoutwaterzwembad kunt u een verfrissende duik nemen. Wilt u liever activiteiten ondernemen? Het resort organiseert diverse excursies op het land en in het water. Of u nu snorkelt op het langste barrièrerif van het noordelijk halfrond, geniet van een op maat gemaakt spa-ritueel, of ontspant tussen de afgezonderde strandhuisjes en zwembaden van het resort, Naia Resort biedt hiervoor veel mogelijkheden. U kunt de schoonheid van het schiereiland ook met kajaks en paddleboard verkennen. Kortom, geniet van een onvergetelijke vakantiebeleving in Belize!

Reizen
  • Ervaar het kleurrijke Guatemala met haar koloniale steden, het kratermeer Lake Atitlán en de Maya ruïnes Tikal. U vervolgt de reis naar Belize, waar u een bezoek brengt aan Actun Tunichil Muknal, ofwel de ATM Caves. Na dit indrukwekkende bezoek wordt...
    Nu vanaf € 6.695 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.