M/Y Galapagos Odyssey

De Galapagos Odyssey is een luxe ‘first-class’ motorjacht voor 16 personen. Met deze boot, die het comfort van een drijvend hotel heeft, kunt u de attracties van de Galápagos Archipel op een originele manier bezoeken. De inrichting van de boot is elegant met lokale, handgemaakt meubelen. De bemanning is vakkundig en zal u alles over de eilandengroep en zijn bijzondere flora en fauna vertellen. Zij bezorgen u een onvergetelijke vakantie!

Uw hut
Uw hut aan boord lijkt op een varende hotelkamer met uitzicht over het water. De hut waarin u verblijft is ruim, licht, comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Alle hutten hebben een privé badkamer en een zitgedeelte. De grotere suites bieden extra comfort.

Bars en restaurants aan boord
Op culinair gebied is hier alleen het allerfijnste goed genoeg. Aan boord van Galapagos Odyssey zijn alle drankjes, wijnen, fooien en excursies inbegrepen. Op het hoofddek bevindt zich de charmant ingerichte eetzaal ‘Al Fresco’ waar u tijdens de maaltijd kunt genieten van een prachtig uitzicht met een aparte ambiance en veel persoonlijke aandacht. Er is ook een barbecue gedeelte.

Overige faciliteiten aan boord
Aan boord is een bar en een lounge met een kleine bibliotheek en televisie. Op het zonnedek met ligstoelen kunt u in de jacuzzi ontspannen. U zult versteld staan van het prachtige uitzicht dat u vanaf het zonnedek heeft. Of rust uit op het schaduwrijke gedeelte op het bovendek. Met de snorkeluitrusting die aan boord is, kunt u de onderwaterwereld verkennen.

Uniek aan dit schip
Voor de 16 gasten aan boord staan er tien bemanningsleden en een gids klaar. Zo geniet u van alle privacy en comfort en is de impact op het fragiele ecosysteem minimaal. Persoonlijke aandacht, luxe én verwennerij vatten een reis met de Galapagos Odyssey goed samen.

Activiteiten
 • Dankzij de vulkanische oorsprong en de grote afstand tot het vaste land van Zuid-Amerika hebben flora en fauna zich hier op unieke wijze ontwikkeld. Elk eiland heeft zijn eigen unieke natuur- en dierenwereld. Niet voor niets is de eilandengroep door de...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba