Mwaleshi Camp

Mwaleshi Camp ligt op tien kilometer van de plek waar de Mwaleshi- en Luangwa River samenkomen in North Luangwa National Park. Het kamp ligt in het hart van de natuur, ver weg van de bewoonde wereld. Ervaren rangers nemen u mee de wildernis in voor een wandelsafari. Mwalishi bestaat uit vier chalets gelegen aan de oever van de rivier die uitzicht bieden op het wild dat hier komt drinken of verkoeling zoekt. Hyena’s jagend op antilopen langs de rivier, grote kuddes buffels, het Cookson wildebeest en leeuwen zijn slechts een greep uit de dieren die zich hier laten zien. De chalets beschikken over een ensuite badkamer met een traditionele bucketshower. Ze zijn compleet opgebouwd uit hout en riet en voorzien van een authentieke safaristijl. Mwaleshi is dan ook ideaal voor reizigers op zoek naar een echte wilderniservaring.

Activiteiten
  • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
  • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada