Mwaleshi Camp

Mwaleshi Camp ligt in de uitgestrekte wildernis van North Luangwa National Park, aan de oever van de gelijknamige rivier. Het kleinschalige kamp ligt in het hart van de natuur, ver weg van de bewoonde wereld. De rieten chalets zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en bieden uitzicht op de rivier, waar regelmatig wild komt drinken. Uw en-suite badkamer beschikt over een traditionele bucketshower. Omdat er weinig wegen zijn in dit gebied, nemen ervaren rangers u te voet mee het park in voor een wandelsafari. Aan de hand van sporen kunnen de rangers het wild lokaliseren. Een bijzondere ervaring om u al lopend tussen het wild te begeven. Mwaheshi Camp biedt een authentieke safari- en wilderniservaring.

Activiteiten
  • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
  • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada