Mvuu Lodge

In Liwonde National Park, aan de oever van de Shire rivier, ligt de Mvuu Lodge. De waterrijke omgeving trekt veel nijlpaarden aan, die op zoek zijn naar verkoeling of een drinkplaats. Mvuu betekent dan ook nijlpaard. Naast nijlpaarden treft u in dit park ook allerlei andere dieren zoals olifanten, krokodillen en zelfs de zeldzame zwarte neushoorn. U kunt safari’s maken, zowel overdag als ’s nachts, vogel spotten of een traditioneel dorpje bezoeken. De kleinschalige lodge bestaat uit compleet ingericht tenten, waaronder een bruidssuite, geheel in safaristijl. Mooie houten vloeren, rieten dak, en-suite badkamer met buitendouche en een terras maken de accommodatie tot een comfortabel verblijf in de wildernis.

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze reis maakt u kennis met Malawi en Zambia. Zo gaat u op safari in South Luangwa National Park en Liwonde National Park. Verblijft u te midden van groene theeplantages en overnacht u op een eiland in het uitgestrekte Lake Malawi. Een combinatiereis...
  Nu vanaf € 9.695 p.p.
 • Nijlpaarden en krokodillen bewonen de vruchtbare wateren, maar ook olifanten komen er regelmatig een bad nemen, evenals vele kleurrijke vogels. Een professionele gids leert u meer over de bijzondere dierenwereld.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada