Mowani Mountain Camp

Mowani Mountain Camp ligt tussen de Ugab en Huab rivieren in een magnifiek landschap tussen de granieten rotsen. Hier treft u een unieke variëteit aan woestijnflora en -fauna, fascinerende geologische rotsformaties en archeologische plekken. Vanuit uw luxe accommodatie heeft u een onovertroffen uitzicht over de omgeving. Mowani komt van het woord M'Wane, dat 'plaats van God' betekent. Hier ervaart u de werkelijke betekenis van vrede en rust. De rieten bolstructuren van Mowani zijn gemaakt in de vorm van de granieten rotsen en creëren de sfeer van een Afrikaans dorp. Het hoofdgedeelte van het kamp bestaat uit een receptie, bar, restaurant en een lounge. Verborgen in een rustig hoekje onder een reusachtige rots ligt een zwembad voor de nodige verkoeling. Vanaf uw veranda van uw kamer met rieten dak heeft u een ongeëvenaard uitzicht over de Aba-Huab Valley. Onder begeleiding van professionele gidsen maakt u een natuursafari. Vanuit de lodge kunt u zelf een bezoek brengen aan de rotsschilderingen bij Twyfelfontein, Burnt Mountain, Petrified Forest en de Organ Pipes. Dit kan ook onder begeleiding van een gids.

Reizen Activiteiten
 • Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 14 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten als de rode Sossusvlei, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland.
  Nu vanaf € 9.475 p.p.
 • In de vroege ochtend glijdt u over het magnifieke landschap en geniet u bij zonsopgang van een 360-graden uitzicht over de Namib Desert. Een champagneontbijt vormt een mooie afsluiting.
 • Met meer dan elf jaar ervaring hebben de instructeurs de beste tips en technieken die je nodig hebt tijdens een rit door het woeste Namibië. U leert niet alleen over de beste technieken en de verschillende ondergronden waar u mee te maken kunt krijgen,...
 • Tijdens een boottocht gaat u op zoek naar deze speelse dieren. Met een beetje geluk ziet u ook zeeschildpadden en walvissen.
 • De tour bevat prachtige uitzichten over de stad vanaf het Schwerinsburg Castle en de Water Tower Hill. Bewonder de architectuur van de Christ Church en de kleuren en geuren van de overheidstuinen bij het paleis. Tijdens een bezoek aan het Soldiers Memorial...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.