Montage Kapalua Bay

Een tropische paradijsje aan Kapalua Bay op Maui, een van de grootste eilanden van Hawaï. Op een heuvel, tussen een groene tuin met palmbomen en zwembaden liggen de verschillende accommodaties van het resort. De strakke en moderne kamers hebben een licht interieur met grote ramen. Zo heeft u goed zicht over de Pacific Ocean die zich voor u uitspreidt. Accommodaties zijn voorzien van maximaal vier slaapkamers en daarmee uitermate geschikt voor families. De speciale activiteiten voor kinderen dragen daar aan bij. Tijdens uw verblijf kunt u wandelingen maken over bergen en door kloven en genieten van de weelderige natuur. Of verken de omgeving vanaf het water en bewonder het kleurrijke koraal en de tropische vissen. Het resort beschikt over schillende restaurants en bars en een spa waar u na een lange dag weer helemaal tot rust komt.

Activiteiten
 • Vandaag staat er een unieke ochtend/middag op het programma. Bekijk het eiland Kauai van bovenaf per helikoptervlucht. U vliegt over de kust van Napali, over de Waimea Canyon en de Manawaiopuna watervallen, bekend van de Jurassic Park films. Sommige delen...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.