Moana Surfrider Waikiki

De "First Lady van Waikiki" is herboren. The Sheraton Moana Surfrider is oficieel omgedoopt tot The Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa. Het resort onderging een totale transformatie in 2011 en is het eerste Westin-gebouw op het eiland Oahu. Het hotel, gelegen vlak tegenover de oceaan, wordt vaak de "First Lady van Waikiki" genoemd, en het wordt dan ook stilaan een legendarisch deel van de omgeving. Het hotel combineert Victoriaanse elegantie van rond de eeuwwisseling met moderne voorzieningen. Het moderne comfort complimenteert de smaakvolle, traditionele inrichting met luxueuze details. Alle gastenverblijven zijn elegant, onmiskenbaar Hawaïaans, en comfortabel. Veel kamers hebben uitzicht op de oceaan, en alle kamers beschikken over een kingsize bed of twee dubbele Westin Heavenly Beds. Het Moana Surfrider Hotel ligt in het hart van Waikiki, op wandelafstand van winkels, restaurants en andere attracties.

Activiteiten
 • Vandaag staat er een unieke ochtend/middag op het programma. Bekijk het eiland Kauai van bovenaf per helikoptervlucht. U vliegt over de kust van Napali, over de Waimea Canyon en de Manawaiopuna watervallen, bekend van de Jurassic Park films. Sommige delen...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.