Mir Amin Palace

Mir Amin Palace, een voormalige residentie van de laatste emiraten van Libanon. Het is een van de historische monumenten van Beiteddine en biedt een heerlijk toevluchtsoord in de omgeving van Shouf. De eenvoudig, klassieke kamers zijn ingericht met heldere kleuren en van al het gewenste comfort voorzien. Vanaf het restaurant heeft u een mooi uitzicht op het Beiteddine-paleis. De hele accommodatie is in detail gedecioreerd, tot aan mozaïektegels in het zwembad. Hier ervaart u het echte Midden-Oosten gevoel en gaat u even terug in de tijd.

Reizen Activiteiten
  • Ontdek tijdens deze 10-daagse rondreis al het moois van Libanon. Proef de voortreffelijke Libanese keuken, bewonder de natuurrijke omgeving van het Cedars of God en leer meer over de eeuwenoude cultuur en historie.
    Nu vanaf € 3.775 p.p.
  • In de ochtend wordt u opgehaald door uw gids en richting Beqaa gebracht. Onderweg stopt u bij een lokaal restaurant in het Chtaura-gebied en ontdek de culinaire cultuur van Libanon. Proef de bekende ‘sfiha baalbakiyeh’, een kleine vleespastei geserveerd...