Mchenja Bush Camp

Mchenja Bush Camp ligt verscholen in een schaduwrijk, eeuwenoud ebbenbos aan de oever van de Luangwa Rivier. Dit luxueuze kamp bestaat uit vijf comfortabele safaritenten met rieten dak en een en-suite openluchtbadkamer. Vanuit uw Victoriaans bad kunt u genieten van het uitzicht op de rivier en het voorbijtrekkende wild. De reusachtige bomen rondom de lounge en plungepool dienen als natuurlijke parasol. ’s Avonds kunt u genieten van een romantisch diner onder de sterren op de oever van de rivier. Gedurende de dag maakt u verschillende safari’s onder begeleiding van een ervaren gids. De invulling van het dagprogramma wordt afgestemd op uw wensen. Mchenja Bush Camp weet op fantastische wijze het authentieke bush-gevoel te combineren met luxe faciliteiten voor een spectaculaire wildbeleving.

Reizen Activiteiten
 • Combineer een authentieke safaribeleving met een verblijf op een paradijselijk eiland in Lake Malawi. Doorkruis de wildernis van South Luangwa National Park op zoek naar wilde honden, leeuwen, nijlpaarden en krokodillen. Vervolgens geniet u van tropische...
  Nu vanaf € 9.175 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada