Endemic

M/C Endemic is een van de recentste catamarans die in de Galapagos vaart. De M/C Endemic is zo ontworpen dat het stabiel rond de Galapagos archipel kan varen en u de natuur nóg puurder beleeft. Het luxueuze jacht biedt plaats aan maximaal 16 gasten en heeft het comfort van een drijvend hotel. Er staan elf bemanningsleden en een natuurgids voor u klaar, waardoor er veel ruimte voor persoonlijke aandacht is. De bemanning is vakkundig en zal u alles over de eilandengroep en zijn bijzondere flora en fauna vertellen. Met de snorkeluitrusting, kajaks en wetsuites die aan boord zijn, kunt u de kleurrijke onderwaterwereld verkennen.
De acht ruime Golden Panoramic Suites zijn modern doch sfeervol ingericht en beschikken allen over een privé balkon verdeeld over het hoofd- en bovendek. De cabines zijn gedecoreerd met houtelementen gecombineerd met kleurrijk meubilair. Daarnaast zorgen de kamerbrede glazen voor een panoramisch uitzicht op de zee en de eilanden.
Op het hoofddek is een ingerichte ruimte voor lezingen, maar ook kinderen kunnen hier hun energie kwijt met de grote tv en dvd-speler. Ter ontspanning is er een jacuzzi op het zonnedek en zijn er legio ligbedjes om simpelweg te genieten van het uitzicht. Tijdens het diner worden voortreffelijke gerechten geserveerd terwijl u kunt genieten van het uitzicht op de eilanden. Ook is er een barbecue gedeelte. In de bar kunt u terecht voor een smaakvolle ‘sundowner’.

Reizen Activiteiten
 • Liefhebbers van mooie natuur kunnen hun hart ophalen tijdens deze 15-daagse reis. U verkent het prachtige Amazonegebied en bezoekt de wonderschone Galapagos eilanden. Een absolute aanrader.
  Nu vanaf € 10.695 p.p.
 • Dankzij de vulkanische oorsprong en de grote afstand tot het vaste land van Zuid-Amerika hebben flora en fauna zich hier op unieke wijze ontwikkeld. Elk eiland heeft zijn eigen unieke natuur- en dierenwereld. Niet voor niets is de eilandengroep door de...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba