Marriott Tuxtla Gutierrez

Marriott Tuxtla Gutierrez is een compleet gerenoveerd hotel, gelegen in het hart van de stad. De ideale locatie op korte afstand van zowel het commerciële als het culturele district maakt een bezoek aan de hoogtepunten van de stad erg gemakkelijk. Bovendien kunt u gedurende uw verblijf profiteren van de moderne luxe die het hotel biedt. Marriott Tuxtla Gutierrez heeft een moderne stijl, bestaande uit frisse kleurtinten en sfeervolle verlichting. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en in de restaurants kunt u genieten van een heerlijke maaltijd. Additionele voorzieningen zijn, onder andere, een spa, een fitnessruimte en een tennisbaan.

Reizen
  • Mexico is een fascinerend land. Tijdens deze autorondreis verkent u interessante steden, prachtige archeologische vindplaatsen zoals Monte Albán en Palenque en is het genieten aan het mooie zandstrand van de Caribische kust.
    Nu vanaf € 6.295 p.p.
  • onze specialisten
    Nicole Matijssen, Latijns-Amerika specialist. U bereikt Nicole op nr. 073 - 548 20 60.
    Nicole Matijssen
    Expertise: Argentinie, Chili, Brazilie, Bolivia, Ecuador, Galapagos, Peru, Colombia, Costa Rica, Panama, Nicaragua, Guatemala, Belize, Cuba