Mana River Camp

Mana River Camp ligt aan de oevers van de machtige Zambezi rivier, genesteld tussen deze enorme rivier en een met wild veel bezochte waterhole, waar regelmatig een olifant geniet van een modderbad.
Het kamp is een mobiel tentenkamp welke aan het begin van het droge seizoen wordt opgebouwd en aan het einde weer wordt afgebroken. Deze setting geeft u het de echte bush beleving in een prachtige omgeving! Het kamp is niet omheind, waarbij u vanuit het kamp ook zeker wild kan spotten.
Alle 8 tenten bieden uitzicht op de Zambezi Rivier en beschikt over een eigen badkamer met een bucketshower. Doordat de tent gefaciliteerd wordt met zonne-energie, is het niet mogelijk om bijvoorbeeld uw camera op te laden in uw tent, dit kan in de speciaal ingerichte, algemene Media Tent.
Activiteiten zoals wandelsafari's, game drives en kanotochten zijn inbegrepen tijdens uw verblijf, evenals alle maaltijden en lokale drankjes.

Reizen Activiteiten
 • De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan...
  Nu vanaf € 12.325 p.p.
 • In een rustig tempo peddelt u over de rivier, terwijl de mooie omgeving van de Zambezi rivier aan u voorbijtrekt. Aan de waterrand ziet u vele krokodillen, nijlpaarden en vogels en aan de oevers komen leeuwen, buffels, olifanten en wilde honden bijeen...
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada