Luwi

Luwi is een semipermanent wilderniskamp, dat aan de oever van een lagune onder een enorme mahonieboom ligt. Het kamp bestaat uit vier chalets die gemaakt zijn van riet, gras en klei. De lagune bij het kamp fungeert als permanente waterbron en drinkplaats voor allerlei wild waaronder nijlpaarden en krokodillen. Luwi Bush Camp ligt diep in het South Luangwa National Park, waardoor het kamp een authentieke Afrikaanse bushervaring mogelijk maakt. ’s Avonds geniet u van een diner onder de sterrenhemel met de geluiden van de bush op de achtergrond. Omdat er in deze omgeving weinig wegen zijn, ligt de nadruk in dit kamp op loopsafari's.

Reizen Activiteiten
 • Combineer een authentieke safaribeleving met een verblijf op een Likoma Island in Lake Malawi. Doorkruis de wildernis van South Luangwa National Park op zoek naar wilde honden, leeuwen, nijlpaarden en krokodillen. Vervolgens geniet u van de tropische...
  Nu vanaf € 5.775 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada