Luna Salada

Hotel Luna Salada is volledig gemaakt van het materiaal uit de omgeving, namelijk zout! Een bijzondere ervaring dus om in dit hotel te verblijven. Daarnaast vormt het een prima uitvalsbasis om de zoutvlaktes te verkennen. De kamers zijn knus ingericht met vrolijke kleurtinten en een spectaculair uitzicht op de unieke omgeving. Verwacht overigens niet al te veel luxe in deze accommodatie, het is de omgeving die u de adem gaat benemen. De accommodatie zal van deze belevenis een unieke ervaring maken.

Activiteiten
 • Af en toe duikt er een ‘eiland’ op, zo vindt u midden op de vlakte Isla del Pescado, een eiland met allemaal cactussen. In de bergmeertjes zult u flamingo’s zien.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.