Luna Runtun

De cottages van Luna Runtun liggen op ongeveer zes kilometer van Baños, op een berghelling uitkijkend over de mooie groene vallei. Het is een rustgevende plek met schitterende tuinen vol orchideeën en andere bloemen, vlinders en vogels. Bovendien is er een goed restaurant en een comfortabele spa. Ook heeft Luna Runtun eigen heetwaterbaden vanwaar u uitkijkt over de vallei. De kamers zijn verzorgd en comfortabel ingericht. Een fijne uitvalsbasis om Baños te verkennen!

Reizen Activiteiten
 • Ontdek het prachtige natuurschoon dat Ecuador te bieden heeft. Geniet in stijl van indrukwekkende vulkanen, een mysterieus nevelwoud en de ondoordringbare Amazonejungle.
  Nu vanaf € 8.795 p.p.
 • De eerste 4600 meter rijdt u met een gids naar boven. Onderweg kunt u genieten van prachtige uitzichten. Er zal regelmatig gestopt worden zodat u ook langzaam aan de hoogte kunt wennen. Ook passeert u het Limpiopungo meer, met de vele watervogels. Vlak...
 • Elke donderdag komen de inwoners van omliggende dorpen naar Saquisili. De geluiden van alpaca’s schapen, varkens en kippen vullen de straten en in de stalletjes ziet u een kleurrijke mengeling van groente, fruit en ambachtsartikelen. Dit is de plek om...
 • Onderweg passeert u verschillende nederzettingen, waar de lokale jeugd zich vaak rond de trein verzamelt. De trein rijdt naar Alausí en de zogenaamde Duivelsneus, waar de afdaling zo steil is, dat de trein als het ware naar beneden moet zigzaggen.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Mexico, Cuba, Brazilië, Argentinië, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Galapagoseilanden, Spitsbergen en cruises