Los Cauquenes Hotel & Spa

Los Cauquenes is een luxe resort gelegen op een prachtige locatie aan het Beagle kanaal. Als u hier overnacht heeft u eersterangs plaatsen aan het kanaal. De kamers van het resort bieden namelijk allemaal uitzicht op het kanaal. Bij het resort zit een luxe spa en een zwembad, van waaruit u wederom van een adembenemend uitzicht op het Beagle kanaal geniet. Na een drukke dag vol activiteiten in de natuur kunt u er dus heerlijk ontspannen. Het hotel ligt op ongeveer zeven kilometer afstand van Ushuaia en is gemakkelijk vanuit het resort bereikbaar. Echter wanneer u ’s avonds geen zin meer heeft om naar het stadje te gaan, kunt u ook prima dineren in het resort.

Activiteiten
 • Dit is een prachtige tocht langs ijsbergen en met uitzicht op de besneeuwde bergtoppen en de Upsala gletsjer. Vanuit de estancia kunt u deelnemen aan een tocht per 4WD over een avontuurlijke weg door het Andesgebergte. Hier maakt u ook een wandeling met...
 • U wandelt naar een uitkijkpunt, voor een geweldig uitzicht op de Lago Roca en de Laguna Verde en Negra. Tijdens uw wandeling heeft u kans om de grootste spechten van Zuid-Amerika, de Magelhaenspecht te zien, evenals andere bijzondere vogels. Tijdens een...
 • Als u op de gletsjer staat zult u de uitgestrektheid van de ijsvloer pas echt ervaren. U kunt over de gletsjer wandelen, mogelijk ziet u de bijzondere ganzen, gieren en roofvogels, die in deze ijswereld leven.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.