Loisaba Wilderness Ranch

Vanuit uw verblijf in Loisaba heeft u uitzicht over de Laikipia vlaktes met op de achtergrond Mount Kenya. Het verblijf ligt middenin de Keniaanse wildernis op een belangrijke migratieroute van olifanten. In de omgeving spot u tal van wilde dieren als jachtluipaarden en leeuwen. Het verblijf is met enkele kamers zeen intiem en biedt veel privacy. Er is een zwembad, eetruimte en een lounge. Bijzonder is de mogelijkheid om te overnachten op een van de ‘starbeds’. Op een verhoogd platform kijkt u uit over het savannelandschap terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. Zo beleeft u een nacht onder de sterren met onder u de geluiden van de wildernis. Vanuit het verblijf kunt u safari’s maken, raften op de rivier of een tocht maken op een kameel of per quadbike.

Reizen Activiteiten
 • Ervaar luxe en comfort in Kenia’s unieke safarigebieden. Tijdens deze fly in safari vliegt u per klein vliegtuigje naar de verschillende safarikampen. Overdag maakt u per 4x4 game drives. Geniet van bijzondere landschappen, unieke wildbeleving en sfeervolle...
  Nu vanaf € 7.075 p.p.
 • Samen met de Laikipiak Maasai gidsen trekt u er met kamelen op uit om kennis te nemen van het wild, de sporen en planten en de wijze waarop de Maasai in de natuur leven.
 • Zij hoeden hun kuddes het hele jaar door naar voedsel- en waterrijke gebieden. Tijdens een bezoek aan een van deze stammen leert u meer over hun levenswijze en over de manier waarop zij in en van de natuur leven. Een leerzame ervaring!
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Kenia, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada