LOI Suites Iguazu

Middenin de tropische jungle van Iryapú ligt LOI Suites Iguazú. Het luxe hotel biedt comfortabele kamers die allen uitzicht bieden op het regenwoud. Het overgrote deel van de kamers beschikt over een balkon waar u in alle rust geniet van het uitzicht. LOI Suites Iguazú voelt aan als een klein resort, waarbij houten hangbruggen de kamers verbinden met de gemeenschappelijke ruimtes. Een kabelbaan brengt u naar de rivier waaraan LOI grenst. Tevens nodigt de goed onderhouden tuin uit tot een prachtige wandeling. In het zwembad kunt u even afkoelen en genieten van de tropische omgeving. Ontspan op een van de ligbedden aan de rand van het zwembad of kies voor een ontspannende Balinese massage in de spa.

Reizen
 • Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes.
  Nu vanaf € 5.795 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.