Llao Llao Resort & Spa

Op een afgelegen berg, tussen het meer Nahuel Huapi en het Morenomeer, vindt u Llao Llao Resort & Spa. Dit luxe resort is gebouwd in harmonie met de omliggende natuur en u voelt de sfeer van Patagonië dan ook terug in de op-het-landschap-geïnspireerde kamers. In de lounge bieden de grote ramen uitzicht over de meren die het hotel omringen, hoewel u vanuit uw kamer ook van een adembenemend uitzicht over het omringende natuurlandschap bewondert. U kunt genieten van een verscheidenheid aan gerechten in de verschillende restaurants van het resort. Proef de lokale specialiteiten in het Patagónia Restaurant of kies voor klassieke, Italiaanse gerechten in het Asador Criollo. Het gebied leent zich uitstekend voor vele buitensporten. Activiteiten betreffen, onder andere, wandelen, zwemmen, mountainbiken, kanoën, waterskiën, vissen, boogschieten en golfen op de prachtige 18-holes baan. Voor wat meer ontspanning kunt u terecht in de spa voor een rustgevende behandeling.

 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.