Little Oliver's

In het hart van Tarangire National Park, een van de beste plekken in Afrika om wild te zien, vindt u Little Oliver's, een klein en exclusief safari camp. Met slechts een vijftal luxe en ruime safaritenten alsook een team wat toegewijd is ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt, borgt Little Oliver's een gevoel van persoonlijk en intiem. Er is niets mooiers dan 's nachts onder tentdoek, temidden van al het nabijzijnde wild, te luisteren naar alle geluiden. Om vervolgens in de ochtend onder het genot van een kopje koffie of thee vanaf uw privé terras over de vlakte uit te kijken naar alles wat voorbij trekt. Met enige regelmaat komen leeuwen, luipaarden, zebra's, olifanten en giraffen nabij Little Oliver's. In het hart van het kamp, onder tentdoek, is een ruim restaurant ingericht waar u kunt genieten van heerlijke gerechten terwijl het wild aan u voorbij trekt. Vroeg in de ochtend en aan het einde van de middag, rond de schemer, gaat u op safari, ook wel game drive genoemd. Onder leiding van zeer ervaren rangers gaat u op zoek naar het wild. De rangers staan ook voor u klaar om een eventuele wandelsafari's, waarbij u ook meer leert over de sporen en andere flora en fauna in het gebied, te organiseren.

Activiteiten
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika