Little Makalolo

Little Makololo ligt in het hart van Hwange aan een levendige drinkplaats en is een van de beste gebieden om wild te spotten. De zes traditionele safaritenten zijn voorzien van ensuite badkamer met zowel binnen als buiten een douche. Houten looppaden verbinden de kamers met het hoofdgebouw. Hier vindt u een eetruimte, lounge en een zwembad. 's Avonds kunt u rond het kampvuur uw ervaringen uitwisselen onder de fonkelende Afrikaanse sterrenhemel. Vlakbij het kamp ligt een schuilplaats met uitzicht op de waterpoel vanwaar u ongestoord en veilig het wild kunt aanschouwen. Vanaf hier ziet u olifanten van wel heel dichtbij. Vanuit het kamp gaat u op safari met een gids in Hwange National Park. Hier spot u buffels, olifanten, leeuwen, luipaarden, wilde honden en jachtluipaarden. Met 400 vogelsoorten is deze omgeving ook interessant voor fervente vogelaars.

Activiteiten
  • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
  • Het Matobo National Park is onderdeel van de Matobo Hills die een gebied van maar liefst 3100 km2 in beslag nemen. Het gebied is uitgeroepen tot World Heritage Site door UNESCO vanwege de unieke granieten rotsformaties die soms op elkaar lijken te balanceren,...
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada