Little Makalolo Camp

Little Makololo ligt in het hart van Hwange aan een levendige drinkplaats en is een van de beste gebieden om wild te spotten. De zes traditionele safaritenten zijn voorzien van ensuite badkamer met zowel binnen als buiten een douche. Houten looppaden verbinden de accommodaties met het hoofdgebouw voorzien van een eetruimte, lounge en een zwembad. ’s Avonds kunt u rond het kampvuur uw ervaringen uitwisselen onder de fonkelende Afrikaanse sterrenhemel. Vlakbij het kamp ligt een schuilplaats met uitzicht op de waterpoel vanwaar u ongestoord en veilig het wild kunt aanschouwen. Vanaf hier ziet u olifanten van wel heel dichtbij. Vanuit het kamp gaat u op safari met een gids in Hwange National Park. Hier spot u buffels, olifanten, leeuwen, luipaarden, wilde honden en jachtluipaarden. Met 400 vogelsoorten is deze omgeving ook interessant voor fervente vogelaars.

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere en luxe tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!
  Nu vanaf € 5.725 p.p.
 • 5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Regenwoud, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense...
  Nu vanaf € 7.425 p.p.
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada