Le Vieux Cep

Le Vieux Cep is een uitstekende uitvalsbasis in de prachtige natuur van Cirque de Cilaos. De kamers stralen veel sfeer uit en zijn door de eigenaren met veel zorg en aandacht ingericht. Het hotel heeft een zwembad waar u na een dag in de natuur nog even kunt ontspannen met uitzicht op de bergen. De keuken van het restaurant is gespecialiseerd in Creoolse specialiteiten en gerechten met een Franse invloed.

Reizen Activiteiten
  • Het kleine, bergachtige eiland La Réunion is voor velen een onbekende bestemming. Ontdek de bijzondere landschappen per huurauto en sluit uw vakantie af met een ontspannen verblijf op idyllisch Mauritius.
    Nu vanaf € 2.795 p.p.
  • Vanuit de lucht heeft u het beste uitzicht over dit spectaculaire gebied. U ziet het bijzondere, ruige vulkaanlandschap, maar ook de prachtig groene dalen en de spectaculaire watervallen.
  • Verreweg de mooiste wandeling op La Réunion is de beklimming van de vulkaan Piton de la Fournaise. Een 2,5 uur durende klim door een landschap van lava en oude kraters. Boven heeft u een prachtig uitzicht op de krater van de vulkaan, die nog steeds actief...