Le Cameleon

Le Cameleon is een knus boutique hotel gelegen aan de kust van de tropische bossen van Puerto Viejo. Het hotel biedt luxe strandaccommodaties aan de Caribische wateren. De kamers zijn modern ingericht in minimalistische stijl, waarbij iedere kamer een lichte uitstraling met één kleurdetail bezit. Iedere kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche die, ter ontspanning, een massageoptie bevat. Ook hebben de kamers een balkon of terras, zodat u ook vanuit uw kamer van de smaragdgroene natuuromgeving geniet. Vanuit Le Cameleon loopt u gemakkelijk naar het strand, waar u zowel van het kabbelende zeewater als van een ijskoud drankje kunt genieten. Tevens beschikt het hotel over een zwembad waar u ook terecht kunt voor wat meer verfrissing.

Activiteiten
 • Wanneer de zon al lang onder is, komen ze uit het water om kuilen te graven en er hun eieren in te leggen. U kunt getuige zijn van dit bijzondere fenomeen. U gaat dan met een gids het strand op en kunt tot heel dichtbij de schildpadden komen.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.