Laxá Hotel

Op een prachtige locatie bij het Myvatn meer vindt u het relatief nieuwe Laxá hotel. Vanaf het hotel heeft u een geweldig uitzicht over het meer en de Laxá rivier. De kamers zijn warm ingericht en beschikken over een televisie en theefaciliteiten. Het hotel beschikt over een restaurant waar met name streekproducten worden gebruikt. Geniet vervolgens nog van een drankje in de bar, terwijl u uitkijkt over het Myvatn meer. Op korte afstand van het hotel zijn warmwaterbronnen te vinden waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook kunt u mooie wandelingen maken en paardrijden. 

Reizen
  • Beleef IJsland tijdens deze autorondreis langs de hoogtepunten van het eiland. U gaat zelf op pad met de auto en ontdekt IJsland op eigen tempo. Uiteraard zijn de accommodaties inclusief zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.
    Nu vanaf € 2.645 p.p.
  • Maak uitgebreid kennis met IJsland tijdens deze 14-daagse rondreis waarbij u zelf met de auto op pad gaat. Alle hoogtepunten van het land komen aan bod, inclusief de ongerepte westelijke fjorden.
    Nu vanaf € 4.545 p.p.