Las Cruces Boutique Hotel

Las Cruces Boutique Hotel gaat volledig op in haar historische omgeving met koloniale architectuur en vulkaanuitzichten. De suites zijn verfraaid met prachtige meubels en tegelvloeren. Las Cruces heeft religieuze kunst in de decoratie verwerkt, waaronder schilderijen, sculpturen, zilverstukken en kruisen (cruces), passend bij de naam en locatie net achter de Ruinas del Carmen. Het hotel heeft ook een ontspannende zitkamer, een onberispelijke binnenplaats en een charmante veranda. Met de perfecte ligging in het hart van het romantische Antigua en de ultramoderne suites zorgt Las Cruces voor een comfortabel verblijf.

Reizen
  • Ervaar het kleurrijke Guatemala met haar koloniale steden, het kratermeer Lake Atitlán en de Maya ruïnes Tikal. U vervolgt de reis naar Belize, waar u een bezoek brengt aan Actun Tunichil Muknal, ofwel de ATM Caves. Na dit indrukwekkende bezoek wordt...
    Nu vanaf € 6.695 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.