Lapostolle Residences

Tussen de heuvels en met uitzicht over de Colchagua Valley liggen de villa’s van Lapostolle Residence. Deze exclusieve accommodatie bestaat uit 4 villa’s en The Residence, een grote villa waar de eetzaal en het woongedeelte zich bevindt. Daarnaast is er een zwembad, vanwaar u kunt genieten van het uitzicht over de uitgestrekte wijngaarden. De villa’s zijn genesteld in de heuvels en bieden daardoor rust en privacy. Elke villa beschikt over een eigen terras en tuin, daarnaast hebben ze allemaal hun eigen stijl en zijn ze vernoemd naar de druivensoorten die groeien in de regio. Laat u verwennen in The Residence met wijnproeverijen, heerlijke amuses en culinaire diners, gemaakt met lokale streekproducten. Geniet van het rustgevende heuvellandschap tijdens het wandelen, mountainbiken of paardrijden. U zult al gauw merken dat u zich in een waar paradijs bevindt! 

Reizen Activiteiten
 • Deze reis is de ultieme wijnreis die u langs de meest bijzondere en exclusieve wijngaarden van Chili voert. Uw reis begint in hoofdstad Santiago, vervolgens gaat u op ontdekking langs de meest schilderachtige valleien, op zoek naar de meest onovertroffen...
  Nu vanaf € 5.995 p.p.
 • Tijdens een kookworkshop bezoekt u eerst de oude Providencia Market. Hier leert u meer over de bijzondere ingrediënten van de Chileense keuken. Met deze ingrediënten gaat u zelf aan de slag. Onder leiding van een ervaren chef leert u de gerechten te bereiden...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.