Lapa Rios

Gelegen aan de oceaan, in een privénatuurreservaat van regenwoud, bevindt zich de ecolodge Lapa Rios. De lodge bestaat uit diverse bungalows die, door de unieke locatie, over een fantastisch uitzicht beschikken. Iedere bungalow is gebouwd in harmonie met de natuur en heeft een houten privédek. Op deze manier bent u ieder moment van de dag in contact met de natuur. Gedurende uw verblijf kunt u allerlei activiteiten ondernemen. Zo spot u vroeg in de ochtend al diverse vogels, kunt u overdag een bezoek brengen aan de watervallen of maakt u aan het eind van de dag een nachtwandeling door het regenwoud.

Reizen
 • Deze schitterende 19-daagse reis laat u Costa Rica op haar best ervaren en u bezoekt de ware ‘pareltjes’ van deze bestemming. U verblijft in uitstekende hotels en u geniet geheel in stijl van luxe en service in een paradijselijke omgeving.
  Nu vanaf € 17.280 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica