Lake Manyara Tree lodge

U verblijft in het zuiden van Lake Manyara National Park, in een afgelegen gebied. Tijdens uw safari is de kans om andere toeristen tegen te komen dan ook klein en heeft u de wildernis voor uzelf. De beroemde schrijver Hemingway werd in dit park geïnspireerd tot het schrijven van zijn boek 'Green Hills of Africa'. U gaat op zoek naar olifanten en de unieke boomklimmende leeuwen. Maak een fietstocht rondom Lake Manyara en bezoek een lokaal Mayokadorp. U verblijft in een romantische suite op palen, gelegen in de schaduw van een mahoniebos. Uw suite heeft een eigen zithoek, veranda, buitendouche en een vrijstaand bad. Grote ramen voorzien het houten interieur van veel licht en brengen de weelderige natuur van buiten naar binnen. U kunt gebruik maken van het zwembad en in de eetruimte met open keuken meekijken hoe uw diner wordt bereid.

Activiteiten
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika