La Merced del Alto

Te midden van bergen, beken en rivieren, en op enkel twee kilometer afstand van het dorpje Cachi, ligt het schitterende La Merced del Alto hotel. Het lichtgekleurde gebouw domineert de adembenemende vallei en nodigt u uit om Valles Calchaquies te ontdekken. De kamers van het hotel hebben een elegante uitstraling en zijn ruim. In de woonkamer kunt u heerlijk opwarmen bij de openhaard met een goed boek en een glaasje wijn. In het restaurant kunt u lokale gerechten proeven bereid met seizoens-producten uit eigen tuin. In de spa komt u tot slot even helemaal tot rust. Wordt één met de uitgestrekte natuuromgeving. De rust en stilte zullen uw verblijf zeer aangenaam maken.

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes.
  Nu vanaf € 5.795 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.