La Merced del Alto

Aan de voet van de Nevado de Cachi, te midden van heuvels, rivieren en beken, ligt La Merced del Alto. Het lichtgekleurde hotel steekt mooi af tegen het groen van de vallei en de bergen op de achtergrond. La Merced del Alto heeft een smaakvolle inrichting door het gebruik van kleuraccenten en schilderijen van lokale kunstenaars. De kamers hebben een elegante uitstraling en zijn ruim. In de lounge kunt u heerlijk bij de openhaard zitten met een goed boek en een glaasje wijn. Het restaurant serveert lokale gerechten bereid met seizoensgroenten uit eigen tuin. Uw diner kunt u complimenteren met een voortreffelijke wijn uit eigen wijnkelder. Geniet van het prachtige uitzicht op de bergen bij het buitenzwembad of kom helemaal tot rust in de spa. Een aangenaam verblijf in de Calchaquí vallei.

Reizen
 • Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes.
  Nu vanaf € 5.795 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.