La ferme de Georges

La Ferme de Georges heeft een locatie die ieder type reiziger enthousiast maakt. De pousada ligt direct naast een uitgestrekt duingebied dat zich tegenwoordig Nationaal Park mag noemen. De schoonheid van de natuur diende als inspiratiebron voor de architect en de ontwerper van La Ferme de Georges. Gebouwd op een heuvelachtig terrein zijn de lodges gemaakt van lokaal hout, baksteen en palha. Iedere lodge biedt een prachtig uitzicht en is voorzien van voldoende privacy. In de schaduw van de bomen is het zwembad de perfecte plek om te ontspannen, af te koelen en te genieten van een frisse caipirinha van de bar. Het restaurant serveert verse Braziliaanse gerechten die afkomstig zijn uit de biologische tuinen van de pousada.  

Reizen
 • Treed buiten de begaande paden en ga op ontdekking in de onbekendere natuurparken van Brazilië en sluit af op de mooiste stranden van Fernando de Noronha, een Braziliaanse archipel in de Atlantische Oceaan en onderdeel van de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
  Nu vanaf € 6.295 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba