La Bamba de Areco

La Bamba de Areco werd in de twintigste eeuw verbouwd tot estancia en vormde één van de eersten die haar deuren opende voor het publiek. De estancia bestaat uit diverse gebouwen met elf kamers, allen verspreid over het landgoed. De kamers zijn rustiek ingericht met donkere houten vloeren en antiek, koloniaal meubilair. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van de bibliotheek, genieten van een hapje en een drankje in de lounge of ontspannen aan het zwembad. Ook zijn activiteiten als mountainbiken en paardrijden bij uw verblijf inbegrepen. Daarnaast beschikt de estancia over een spa en kunt u een kijkje nemen op een van de naastgelegen polovelden, waar regelmatig wedstrijden worden gehouden.

Reizen Activiteiten
 • Levensgenieters kunnen in Argentinië hun hart ophalen met smaakvolle wijnen, culinaire diners, passievolle tango en magnifieke natuur. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan is deze 17-daagse verwenreis u op het lijf geschreven.
  Nu vanaf € 10.225 p.p.
 • Tijdens de tocht worden de grote wegen zo veel mogelijk vermeden. U rijdt door parken, langs prachtige monumentale gebouwen en langs lokale winkels. U kunt kiezen uit verschillende rustige fietsroutes.
 • Ga zitten op een terras en kijk naar de dansers op straat, bezoek een speciale show of volg zelf een aantal lessen om kennis te maken met deze passionele dansvorm.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.