Kwihala Camp

Gelegen in het iconische Ruaha National Park bevindt zich het comfortabele Kwihala Camp. Dit kleine kamp biedt uitzonderlijke toegang tot de enorme concentratie van wilde dieren die rondwandelen in dit bijzondere gebied. Slaap onder het canvas in een van de zes Art Deco-achtige tenten, elk ingericht in een eenvoudige maar elegante safaristijl met comfortabele eigen badkamers. Grote ramen met gaasdoek zorgen ervoor dat de schoonheid van de omgeving ten alle tijden zichtbaar is. De schaduwrijke privé veranda's bieden de perfecte plek om te genieten van deze bijzondere omgeving. Maaltijden worden geserveerd bij uw tent of in de gezamenlijke buitenplaats naast het kampvuur. Geniet van uw diner onder de sterrenhemel en wordt vergezeld door de nachtgeluiden uit de bush. Met de optie van boswandelingen en nachtelijke ritten met de zeer deskundige gidsen, wordt uw wilderniservaring niet beter dan dit.

Reizen Activiteiten
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika