Kuthengo Camp

Kuthengo Camp ligt op een grote open vlakte, nabij de oevers van de Shire rivier in Liwonde National Park. Het intieme en rustieke kamp wordt omringd door Fever en Baobab bomen. Met slechts een klein aantal ruime en stijlvol ingerichte safaritenten, voorzien van een volledig uitgeruste badkamer, kunt u geheel privé en in alle rust genieten van deze bijzondere plek. Alleen al het uitzicht vanaf uw eigen veranda zal een onuitwisbare indruk achterlaten. Kuddes waterbokken trekken met regelmaat langs het kamp. Uw verblijf wordt geheel naar uw wensen ingericht met ontspannen bootcruises over de Shire rivier, avontuurlijke 4WD safari’s en enerverende wandelsafari’s, uiteraard onder begeleiding van ervaren gidsen. Het team van Kuthengo zorgt voor een persoonlijke service. Vele van hen komen uit de directe omgeving en zijn professioneel getraind, kennen Liwonde erg goed en delen graag hun kennis met u!

Reizen Activiteiten
 • Ontwaak middenin de wildernis, ga tijdens een safari op zoek naar de ‘Big Five’, bezoek prachtige natuurparken en geniet van paradijselijke eilanden in Lake Malawi. Tijdens deze 20-daagse reis maakt u een avontuurlijke reis van zuid naar noord. Een reis...
  Nu vanaf € 11.645 p.p.
 • Nijlpaarden en krokodillen bewonen de vruchtbare wateren, maar ook olifanten komen er regelmatig een bad nemen, evenals vele kleurrijke vogels. Een professionele gids leert u meer over de bijzondere dierenwereld.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada