Kulala Desert Lodge

Verborgen achter de adembenemende Sossusvleiduinen en met een privé-ingang tot het Namib Naukluft park, ligt de Kulala Desert Lodge. De lodge biedt magnifieke uitzichten over de beroemde rode duinen van Sossusvlei en spectaculaire panorama's van de bergen en de vaste open vlaktes. Kulala beschikt over 23 rieten en canvas chalets, ook wel 'Kulalas' genoemd. Dit betekent 'slapen' in de lokale taal . De chalets hebben een eigen badkamer en douche. Ze liggen op verhoogde houten platformen om harde wind tegen te gaan. De matrassen kunnen worden verplaatst naar het dak om onder de prachtige sterrenhemel te kunnen slapen op een privéplatform boven uw kamer. De hoofdlodge, in Noordafrikaanse stijl, heeft een lounge, een pub, dinerruimte en een zwembad. De veranda kijkt uit over een waterplaats en is de perfecte locatie om de zonsondergang in de woestijn te kunnen bekijken en fotograferen. De samenkomst van het ritme van Namibië, de Franse keuken en intimiteit vormen werkelijk een genot voor alle zintuigen. De activiteiten die georganiseerd worden door Kulala Desert Lodge geven u een indruk van de onweerstaanbare grootte, eenzaamheid en rust van de woestijn. Zo zijn er tochten naar de Sossusvlei en wandelingen en natuursafari's in het reservaat om de fascinerende flora en fauna van de woestijn te bezichtigen.

Activiteiten
 • In de vroege ochtend glijdt u over het magnifieke landschap en geniet u bij zonsopgang van een 360-graden uitzicht over de Namib Desert. Een champagneontbijt vormt een mooie afsluiting.
 • Met meer dan elf jaar ervaring hebben de instructeurs de beste tips en technieken die je nodig hebt tijdens een rit door het woeste Namibië. U leert niet alleen over de beste technieken en de verschillende ondergronden waar u mee te maken kunt krijgen,...
 • Tijdens een boottocht gaat u op zoek naar deze speelse dieren. Met een beetje geluk ziet u ook zeeschildpadden en walvissen.
 • De tour bevat prachtige uitzichten over de stad vanaf het Schwerinsburg Castle en de Water Tower Hill. Bewonder de architectuur van de Christ Church en de kleuren en geuren van de overheidstuinen bij het paleis. Tijdens een bezoek aan het Soldiers Memorial...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.