Koa Kea Hotel & Resort

Het Koa Kea Hotel & Resort is een stijlvol verblijf aan de zuidkust van Garden Island. U verblijft in een paradijselijke omgeving. Tussen het helderblauwe water van de Pacific Ocean, de palmbomen, het weelderige groen en de hoge bergen. Het moderne interieur van de accommodaties is een weerspiegeling van het Hawaiiaanse landschap. Met neutrale kleurtinten en rijke, turquoise en koraalkleuren. Geniet van alles wat de omgeving te bieden heeft. Surfen over de golven, of snorkelen onder water. Verfijnde botanische tuinen of het ruige weelderige regenwoud. Garden Island biedt zowel ontspanning als activiteit. Na een lange dag aan het strand of in de natuur kunt u bij terugkomst genieten in de spa, de fitness of het zwembad. Sluit uw dag af met een diner in Red Salt Restaurant.

Activiteiten
 • Vandaag staat er een unieke ochtend/middag op het programma. Bekijk het eiland Kauai van bovenaf per helikoptervlucht. U vliegt over de kust van Napali, over de Waimea Canyon en de Manawaiopuna watervallen, bekend van de Jurassic Park films. Sommige delen...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.