Klein's Camp

Klein's Camp lig in een privé concessie die grenst aan de nationale parken Serengeti en Masai Mara, te midden van beboste hellingen en glooiende graslanden. Het kleinschalige kamp biedt prachtige uitzichten en bestaat uit cottages. Ook is het kamp geschikt voor families met kinderen. Naast een familiesuite beschikt de lodge over een speciaal kinderprogramma. Bij uw verblijf zijn er twee game drives per dag en een wandelsafari inbegrepen. Omdat het kamp in een privé concessie ligt mag tijdens een gamedrive off-road gereden worden. Voor een bijzondere ervaring kunt u ook een nachtsafari maken. In het gebied komen leeuwen, luipaarden, wilde honden en cheeta's voor. Geniet in deze prachtige omgeving.

Activiteiten
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika