Kimpton Hotel van Zandt

In de binnenstad van Austin, in de wijk Rainey Street, ligt het moderne en sfeervolle Kimpton Hotel van Zandt. Rainey Street staat bekend om de goede cafés en restaurants met livemuziek. Het boetiekhotel is daarom de perfecte uitvalbasis om de muziekstad te verkennen. Uw overnacht in een stijlvol ingericht kamer. Rustige blauw en grijstinten worden gecombineerd met brons en hout. Geniet van uw verblijf in een relaxte omgeving. Op de vierde verdieping bevindt zich het buitenzwembad met uitzicht op de stad en het meer. Overdag is het prima toeven in een schaduwrijke cabana en ‘s avonds kunt loungen naast de buiten openhaard. Met de fietsen die het hotel beschikbaar stelt verkent u eenvoudig de stad. Of kies voor de 10 mijl lange ‘Ann and Roy Butler’ fiets- & wandelroute bij Lady Bird Lake. De route leidt u door het groene gedeelte van de stad, langs het meer en met uitzicht op de skyline. Dineren kunt u in restaurant Geraldine waar u proeft van vers bereide gerechten in Texaanse stijl. Op vrijdag- en zaterdagavond bent u hier op het juiste adres voor livemuziek. Een prettig verblijf in een comfortabel boetiekhotel middenin in de stad.

Reizen
 • Reis door Texas, New Mexico en Arizona voor een kennismaking met het leven van cowboys en indianen. Deze 24-daagse reis biedt een uitgebreid beeld van dit gedeelte van Amerika dat zich vormt door een combinatie van culturen, historie, ruimte, rust en...
  Nu vanaf € 6.275 p.p.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.