Kentitambo

Op een heuvel, net buiten Leymebamba, ligt Kentitambo. De lodge biedt uitzicht op het Museo Leymebamba dat meer dan 200 mummies herbergt die 20 jaar geleden in Laguna de los Cóndores werden ontdekt. De karakteristieke lodge bestaat uit drie bungalows die omringd zijn door weelderige tuinen met kolibries. De fraai aangelegde tuin zorgt ervoor dat Kentitambo Lodge in de natuurlijke omgeving nog nadrukkelijker tot zijn recht komt. De ruime kamers zijn sfeervol ingericht waarbij er gebruik is gemaakt van natuurlijke kleuren. Op het terras van uw kamer kunt u vanuit uw stoel of hangmat genieten van het uitzicht op de tuin en de omliggende heuvels. Hier kunt u van de rust genieten. Voor lekker koffie hoeft u het privéterrein niet af. In het Kenticafé kunt terecht voor koffie, thee of zelfgemaakte cake met uitzicht op het Museo Leymebamba. In het restaurant worden internationale en Peruaanse gerechten geserveerd waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten. Tijdens het ontbijt kunt u eigengemaakt brood, yoghurt en boerenkaas proeven. Leymebamba is het ideale startpunt voor excursies naar Kuelap en Revash, maar ook voor wandelingen of paardrijdtochten naar lokale ruïnes.

Reizen Activiteiten
 • Ga tijdens deze 15-daagse rondreis op ontdekking in het nog nauwelijks bezochte noorden van Peru. Noord-Peru biedt een ongekende rijkdom aan natuur, cultuur en historische schatten van de pre-Inca cultuur. Ontdek indrukwekkende ruïnes, graftombes en reliëftekeningen.
  Nu vanaf € 4.795 p.p.
 • Breng een bezoek aan Huaca del Sol y Luna, 'de tempel van de zon en de maan'. In deze tempel vindt u muurschilderingen die bijzonder goed bewaard zijn gebleven. De 1700 jaar oude Tempel van de Zon staat recht tegenover de Tempel van de Maan, bekend om...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.