Kenoa Exclusive Beach Spa & Resort

Aan het strand van Barra de São Miguel vindt u dit mooie eco-chic design resort. De accommodatie bestaat uit exclusieve suites en villa’s met luxe faciliteiten zoals een eigen plunge pool. Sommige bieden ook een schitterend zeezicht. Het restaurant vormt het middelpunt van het hotel en biedt u verschillende Europese als ook Braziliaanse gerechten. Wilt u ultiem genieten, trakteer uzelf dan op een behandeling in de spa en voel u als herboren. Op deze schitterende plek aan zee geniet u in alle comfort van rust en privacy.

Reizen
 • Verken Brazilië per huurauto. Naast de Pantanal, ontdekt u ook de mooie blauwe lagunes, witte stranden en kleurrijke koraalriffen aan de Oostkust om vervolgens af te sluiten in het kleurrijke Salvador de Bahia.
  Nu vanaf € 5.695 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba