Kapamba

Diep verborgen in het uiterste zuiden van South Luangwa National Park ligt het stijlvolle Kapamba, dat als een van de weinige kampen geopend is van april tot en met januari. Ondanks haar zeer afgelegen locatie kunt u gebruik maken van faciliteiten als warm en koud stromend water, elektriciteit en een openluchtbadkamer met bad en douche. De vier ruime, luxueus ingerichte chalets bevinden zich in een wildrijk gebied aan de oever van de heldere Kapamba River. De chalets zijn aan een zijde geheel open en lopen uit op een veranda met verzonken plungepool. ’s Avonds kunt u deze zijde sluiten met een smeedijzeren hek, zodat u beschermd bent tegen wilde dieren, maar kunt genieten van de geluiden van de bush. Vanuit het kamp trekt u er onder begeleiding van gepassioneerde gidsen te voet of per voertuig op uit voor een avontuurlijke safari. 

Reizen Activiteiten
 • Geniet van avontuurlijke wandelsafari's in de wildernis van South Luangwa National Park. Tijdens deze 11-daagse reis laat u zich leiden door de sporen van leeuwen, olifanten en volgt u bijzondere vogels over de uitgestrekte savanne. Via kronkelende rivieren...
  Nu vanaf € 7.095 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada