Kapamba Bushcamp

Kapamba Bush Camp is een geheel nieuw kamp, die als een van de weinige kampen ook open is in december. Van alle safarilodges in South Luangwa ligt deze het meest zuidelijk, in een zeer afgelegen gebied. Ondanks haar locatie kunt u gebruik maken van faciliteiten als warm en koud stromend water, elektriciteit en een openluchtbadkamer met bad en douche. De vier ruime, stijlvolle chalets bevinden zich aan de oever van de heldere Kapamba River. De chalets zijn aan een zijde geheel open en lopen uit op een veranda met eigen plungepool. ’s Avonds kunt u deze zijde sluiten met een smeedijzeren hek, zodat u beschermd bent tegen wilde dieren, maar kunt genieten van de geluiden van de bush. Vanuit het kamp kunt u overdag en ’s avonds safari’s maken onder begeleiding van een gids.

Reizen Activiteiten
 • Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard.
  Nu vanaf € 8.275 p.p.
 • Een avontuurlijke wandelsafari in Zambia, dwars door de wildernis van South Luangwa National Park. Tijdens deze elfdaagse reis laat u zich leiden door de sporen van leeuwen, olifanten en volgt u bijzondere vogels over de uitgestrekte savanne. Via kronkelende...
  Nu vanaf € 6.675 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada