Kanyemba Lodge

Op slechts 3 uur rijden vanuit Lusaka en een boottransfer van 15 minuten ligt Kanyemba Lodge midden in de bush aan de Zambezi Rivier. U verblijft in een rondavel met eigen terras temidden van weelderige groene gazons en stenen wandelpaden, vanwaar u kunt genieten van de natuur. Door gebruik van natuurlijke materialen gaan de chalets op in de omgeving.

De lodge beschikt verder over een ruim restaurant en een bar, uiteraard met uitzicht op de rivier. In de bibliotheek kunt u terecht voor een boek en een moment van rust. De eigenaar heeft Italiaans bloed en vanwege zijn passie voor koken, staat de keuken van de lodge hoog aangeschreven. Elke avond geniet u dan ook van een diner onder het bladerdak van een reusachtige mangoboom. Tijdens de heetste uren van de dag is er een zwembad, geniet op een van de ingebouwde bankjes van de verkoeling, een drankje en hopelijk een kudde olifanten die hun dorst komen lessen.

Omdat de lodge wat verder weg ligt van het Lower Zambezi National Park en uw verblijf richt zich daarom meer op kanotochten, boottochten, vissen, bezoek aan een bananenplantage of een bezoek aan een dorpje. Voor een jeepsafari gaat u een volle dag op pad en geniet u onderweg in het park van een picknick lunch.

Reizen Activiteiten
  • Maak kennis met Zambia tijdens deze 11-daagse reis waarbij u de drie belangrijkste highlights van het land bezoekt. U combineert een verblijf bij de machtige Victoria Falls met een verblijf aan de Zambezi rivier vlakbij het Zambezi National Park. Deze...
    Nu vanaf € 6.645 p.p.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada